LotRo: The mines of moria

Na motivy knih J.R.R Tolkiena Pán Prstenů. Na svědomí ji má studio Turbine.

Moderátor: Rayden

Pravidla fóra
Lord of The Rings Online

Oficiální stránka: http://www.lotro-europe.com/

Měsíční poplatky: 13 euro/450 Kč
Screenshoty: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=5464

Nákup hry: Lord of the Rings Online: Mines of Moria, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

co udelate az vyjde novy datadisk pro lotro the mines of moria

1) koupim si datadisk a dam lotru druhou sanci
1
10%
2)lotro hraju a datadisk si koupim
2
20%
3)lotro hraju a datadisk si nekoupim
0
Žádná hlasování
4) hraju jinou hru
3
30%
5) cekam na Age of Conan
0
Žádná hlasování
6)cekam na Warhammer
2
20%
7)cekam na jinou hru
1
10%
8) momentalne nic nehraju
1
10%

Celkem hlasů : 10

Příspěvekod Ragy v 21 kvě 2008, 12:16

novy datadisk pro lotro online tedy prvni datadisk vyjde na konci tohoto roku 2008 a bude se jmenovat mines of moria
stranka http://www.UnlockTheMinesOfMoria.com na strance hrajete mini hry a mate sanci dostat exkluzivni obrazek z pripraveneho datadisku A co že nás tedy v novém datadisku The Mines of Moria vlastně čeká? Datadisk rozšíří svět Středozemě o starodávné podzemní město Morii. Nejvetší město Středozemě, chlouba dwarfů, kteří mu říkali Khazad-Dum. Moria obsahuje rozsáhlý systém tunelů, komnat a dolů, stejně jako obrovských hal, ve kterých si dwarfové libují.

Celý tento komplex se nachází v horách Misty Mountains, nad Rivendellem. Ke splnění zde naleznete stovky questů, bojovat se bude proti hordám goblinů, ale také mnohem horším potvorám, neboť nikdo neví, co vše se skrývá v kdysi slavném městě. Hráči se prý nemusí bát jednoduchosti okolí. Moria nabídne 6 druhů prostředí, podle toho kde a jak hluboko se budete nacházet
a pridaji i :

Nový obsah - datadisk přinese 6 nových knih (původní hra měla 8, další 4 přibyly zdarma). Knihy budou následovat příběhy Durin's Bane, Battle the Watcher, Aid Galadriel a další.
Vyšší level - Maximální level zvednut z 50 na 60. To vám umožní získat nové virtues, traity a skilly, ale také classové questy pro legendárdní ability. Craftovní systém bude také upraven, aby vám umožnil vyrobit předměty pro hráče s vyšším levelem.
Nová povolání - Ve hře přibudou 2 nová povolání Rune-Keeper a Warden. Žádné bližší info nebylo vypuštěno. Snad již koncem měsíce ve webové hře.
Tvorba legendárních předmětů - The Mines of Moria představí nový systém vylepšování předmětů. Hráči si budou moci vyrábět legendární zbraně a předměty vázané na své povolání. Mělo by jít o velmi vzácné a drahé zbraně, jako je například Bilbův Sting nebo Gandalfův Glamdring. Tyto zbraně budou, podobně jako je to od začátku se skilly, levelovat s vámi. Zbraně bude možné modifikovat, aby vyhovovaly vašim záměrům. S tím se bude měnit jejich vzhled i jméno. . no uvidime jak se to povede ja lotro hral kdy to vyslo udelal sem si huntra 30lvl a nudou sem odesel zpatky do wow mozna ted uz je to dobra hra ale uvidime mozna datadisk prinese lotru zpatky hodne hracu a co vy hrajete lotro a jak dlouho a pokud ne zkusite az vyjde datadisk ??
Ragy
Novic

Reklama

aion1_100x157

Re: LotRo:The mines of moria

Příspěvekod FildaLNL v 21 kvě 2008, 14:26

LOTRO sem hrál asi 3 měsíce, datadisk bych určitě zakoupil, ale tou dobou snad budu hrát Warhammer. Pro mě je to zatím nejlepší MMO, kterou jsem hrál. Pořád je tam co dělat, vylepšovat char můžete i na maximálním levelu díky deedům, 3 epic sady pro každé povolání, hodně questů i pro hráče s maximálním levelem (oředevším epic book questy a raid questy s prima odměnama). Jinak k původním osmi knihám již přidali 5, a ne 4. LOTRO má určitě ještě dlouhou budoucnost, třeba se k němu zas někdy dostanu.
Obrázek
FildaLNL
Tovaryš

Re: LotRo:The mines of moria

Příspěvekod Feodaron v 21 kvě 2008, 14:51

Já LOTRO v současnosti testuju na trialu a prozatím vypadá dobře, možná se na něj vrhnu. Sice mě láká i AoC a Warhammer, ale upřímně, vzhledem k tomu, že LOTRO předplacená karta se dá sehnat na mega hrách za poloviční cenu než karty ostatních her, má u mě LOTRO díky tomu dost velké šance.
A co se týče těch questů, v LOTRO jich je opravdu hafo, jsem na 11 lvlu a pořád mi ještě zbyla spousta questů z lvlů nižších, které pořád plním a questy na svůj lvl jsem si ještě ani nenechal zadat.

Ale co by měli určitě zvážit do datadisku je je dabing, který LOTRO podle mě strašně chybí. Kdyby ho měla, už tak skvělá atmosféra by se posunula o příčku výš a bylo by to opravdu skvělé.
A ještě by to taky chtělo trošku vylepšit interface, který je takový docela neohrabaný a nevzhledný.
Na světě je vždy o jednoho blba víc, než si každý myslí.
Feodaron
The Highest Lamer

Re: LotRo: The mines of moria

Příspěvekod FildaLNL v 21 kvě 2008, 15:08

UI je trochu neohrabané při raidech, ale jinak mi přijde daleko hezčí než jsem viděl ve videích z AoC. Ze začátku je questů dost, ale přiznám se, že od 48 sem to do 50 jen dogrindil. Za quest jsem měl cca. 4k expů, za moba 200 ( x2 díky bonus exp, takže 400).
Obrázek
FildaLNL
Tovaryš

Příspěvekod Feodaron v 21 kvě 2008, 15:47

No opravdu nevím jak je to na vyšších lvlech a taky nevím kdy jsi o hrál, ale pokud už před nějakou doobou, tak je možné, že to tak už není, protože oni v té hře dělají opravdu hodně změn a obsah přidávají dost často.
Na světě je vždy o jednoho blba víc, než si každý myslí.
Feodaron
The Highest Lamer

Příspěvekod FildaLNL v 21 kvě 2008, 17:00

Skončil jsem začátkem května, krátce po přidání book 13.
Obrázek
FildaLNL
Tovaryš

Příspěvekod Rayden v 25 zář 2008, 14:04

Objevili se nějaké nové screeny:
http://media.pc.ign.com/media/142/14241090/imgs_1.html?RSSwhen2008-08-22_021800&RSSid=901978

Tady jsou obrázky ingame z novéhu setu pro Championa :
http://rapidshare.com/files/145097527/The_Lord_of_the_Rings_Online.rar.html

Vylepšený trait systém
Obrázek

A nový Balrog
Obrázek
Obrázek
Rayden
Sekční moderátor

Zpět na The Lord of the Rings Online